Rezumat de săptămână la AnaDance – Prezenți la Metropola TV

Dansul și gimnastica sunt două activități fizice minunate pentru copii, care aduc beneficii atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Dansul este o modalitate minunată pentru copii să-și exprime creativitatea și să-și arate personalitatea, iar gimnastica implică exerciții care dezvoltă forța și flexibilitatea copiilor. 😊

Săptămâna aceasta am fost prezenți de luni până vineri atât în sediul din Parklake Mall, cât și în sediul din Veranda Mall, cu peste 600 copii implicați și muncitori.

⬇️Mai jos câteva imagini din sala de antrenamente⬇️

Metropola TV

Tot săptămâna aceasta am fost invitați la Metropola TV, la emisiunea Între Prieteni, să vorbim despre activitățile minunate pe care le facem cu cei mici și despre reușitele lor în această artă frumoasă. 🤗💟

Este mereu o plăcere să promovăm micile talente și să îi susținem pe cei mici pe acest drum frumos al dansului și a gimnasticii!

CLICK pe video pentru a urmări emisiunea 🔽🤗

Reminder!

În perioada 30 septembrie – 01 octombrie se organizează un super workshop cu doi dintre cei mai buni coregrafi de balet: Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff. Recomandăm acest minunat workshop atât celor mari, cu mai multă experiență, cât și celor mai micuți, pentru că vor învăța atât bazele și tehnica, cât și mișcări sau coregrafii complexe.

⚡️Sunt ultimele zile de înscriere pentru cel mai interactiv workshop! Distracție, studiu, practică și demonstrație! Locurile sunt limitate.
Informații suplimentare la numărul de telefon 📞 0768979812 sau în recepția sălii.

dă-ne un follow