Regulament

Consultati regulamentul nostru de ordine interioara in asa fel incat sa luam parte actiivtatiilor intr-un mod civilizat si corespunzator.

#responsabili

Previous
Next

Regulament de ordine interioara

INSCRIEREA LA CURSURILE ANADANCE presuspune automat acceptarea si respectarea regulamentului

Acest regulament este stabilit pentru desfășurarea normală a activităților membrilor ANADANCE, pentru ocrotirea sănătății lor, precum și în scopul respectării ordinii și curățeniei încăperilor și echipamentelor clubului.

Cunoașterea, însușirea și respectarea regulamentului de ordine interioară este obligatorie pentru toate persoanele care frecventează activitățile noastre.

Prin plata unei ședințe sau a abonamentului dumneavoastră și semnarea fișei de înscriere, sunteți considerat membru ANADANCE și certificați respectarea cu strictețe a prezentului regulament. Pentru o bună desfășurare a activității, atât copiii cât și adulții sunt rugați să poarte echipament adecvat. Trebuie sa fie îmbrăcați lejer, echipamentul poate fi compus din tricou/body, colanți/pantaloni de trening și șosete.

ANADANCE își rezervă dreptul de a nu funcționa în timpul sărbătorilor legale. În timpul unor sărbători speciale sau publice, se poate aplica program special de funcționare.

INSCRIERE / ABONAMENT

În momentul înscrierii la cursurile noastre veți primi un card de membru. Cardul de membru este nominal, se eliberează pentru întreaga perioadă a contractului în vigoare și nu poate fi transmis altor persoane. Accesul la cursuri se face doar pe baza cardului dumneavoastră de membru, aveți obligația de a-l prezenta la recepție. În cazul în care nu aveți cardul la dumneavoastră veți prezenta actul de identitate pe baza căruia se va verifica validitatea abonamentului.

Plata pentru cursuri se realizează numai la recepția clubului, sub formă de numerar sau CARD.

După încasarea contravalorii cursului oferit, rambursarea banilor nu este posibilă.

ANADANCE își rezervă dreptul de a modifica costul cursurilor, durata lor și programul de funcționare în conformitate cu decizia administrației asociației, schimbările fiind afișate online – și la recepție.

Orice tip de abonament se achită integral în primele 2 sedinte ale lunii și este valabil o lună de la data achitării. In cazul in care un cursant doreste inscrierea in cursul lunii , acesta va achita un abonament calculat per sedinta (30 lei/ sedinta) pana la finalul lunii.

ORELE PIERDUTE nu se recupereaza. Pentru înscrierea la cursurile ANADANCE, trebuie să prezentați la recepție o adeverință medicală, care să ateste că sunteți apt pentru efort fizic. In lunile cu vacanta de Craciun sau Paste abonamentul este INTREG, vacantele nu dureaza mai mult de o saptamana.

Membrii ANADANCE vor primi recomandări de la instructori cu privire la utilizarea echipamentului sportiv. Cursanții sunt obligați să utilizeze în mod adecvat echipamentul sportiv, în caz contrar își asumă răspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni. În cazul deteriorării echipamentului sportiv sau a altor bunuri în urma utilizării în mod neadecvat, persoana în cauză acoperă toate cheltuielile materiale pentru înlăturarea deteriorărilor produse de către el, echipamentului sportiv sau bunului, și reparațiile încăperii. Nu suntem responsabili de: pierderea sau furtul obiectelor personale în sală sau în vestiare; neplăcerile cauzate de reparații și construcții efectuate în zonă.

INTERZIS ÎN INCINTA ANADNACE:

Accesul persoanelor sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor;

Persoanelor cu boli contagioase cu risc de transmitere prin aer sau contact direct;

Accesul persoanelor în haine murdare;

Accesul cu încălțăminte de stradă;

Distribuirea și folosirea băuturilor alcoolice;

Narcoticelor și fumatul în incintă;

Accesul cu animale de companie;

Este interzisă filmarea și fotografierea fără o convenție specială cu administrația;

Utilizarea din proprie inițiativă a aparatelor muzicale sau a altor aparate/echipamente sportive.

Abonamentul se poate anula în următoarele condiții: nerespectarea prezentului regulament, folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat și un comportament care să prejudicieze buna imagine a clubului nostru; utilizarea defectuoasă a echipamentelor sportive existente, respectiv deteriorarea acestora prin folosirea necorespunzătoare; igiena personală precară; nerespectarea în mod repetat a observațiilor instructorilor; săvârșirea de infracțiuni; consumul de droguri, alcool si a substanțelor interzise în activitățile sportive; declararea datelor eronate în fișa de înscriere; înstrăinarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii în locul acesteia; nerespectarea regulilor de igienă a clubului.

Cursanții trebuie să fie prezenți cu 10 minute înainte de începerea orei și NU mai DEVREME sau mai TARZIU!

Părinții sunt obligați să menționeze profesorului coordonator, la începutul orei de curs, eventualele probleme de sănătate ale copilului! Părinții, rudele sau însoțitorii copiilor nu stau în sala de repetițiepe parcursul desfășurării orei de curs!

Deciziile instructorilor privind desfasurarea evenimentelor, alegerea grupelor pt participare in anumite spectacole TREBUIE respectate si necontestate !

Problemele personale dintre parinti NU sunt si problemele noastre !

Echipamentul sportiv pentru curs trebuie să fie altul față de hainele de stradă (inclusiv încălțămintea)! Se recomandă haine comode (imbracaminte speciala de dans sau tricou/maiou, colanți/pantaloni trening). Pentru cei ce aleg curs intensiv, balet sau gimnastica echipamentul trebuie sa fie special si de o anumita culoare (profesorul coordonator va va informa ), parul trebuie prins in coc. Consumul alimentelor solide în timpul orei de curs este strict interzis (inclusiv guma de mestecat)!

Un cursant va participa, ca membru al Scolii ANADANCE la spectacole și concursuri, după o perioadă fara absente la cursurile de dans si mai ales dupa acordul profesorului coordonator.

Atât formația dansului, cât și locul ocupat de fiecare cursant în dansul respectiv vor fi stabilite numai de profesorul coordonator. Decizia profesorului de a se prezenta intr-o competitie sau spectacol cu cursantii este influentata de: prezența la cursuri, punctualitatea, abilitatea de învățare a pașilor de dans predați, ritmul, orientarea în spațiu, atitudinea, zâmbetul, ținuta, energia, rezistența și spiritul de echipăși competiție.

Inaintea fiecarui spectacol sau competitie NU sunt acceptate absente ( minim 3 saptamani inainte ),exceptie fac problemele MAJORE. In caz contrar copilul NU va intra in spectacol !

Detalii despre evenimente gasiti – updatate mereu pe pagina de facebook ANADANCE SI GRUPURI Banii pentru costumele planificate de profesorul coordonator se aduc până la o anumită dată, stabilită de acesta! În caz contrar, copilul nu va avea costum și nu va intra în formația dansului! În cazul în care, datorită avansării de la o grupă la cealalta, este necesară cumpărarea costumului pe care îl au copiii din grupa nouă, cumpărarea sau schimbul de costume se va stabili STRICT între părinți! Profesorul coordonator nu va interveni!

VA RUGAM Pastrati linistea si curatenia,pastrati un comportament respectuos si decent fata de cei din jur. NU lasati copiii sa alerge pe hol /receptie/Sali inafara orei de curs fara supravegherea dvs!

IMPORTANT!

Conducerea ANADANCE își rezervă dreptul: de a modifica tarifele existente; de a-și selecta clienții; de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodată anulat cu sau fără restituirea contravalorii acestuia.

La data de 25 mai 2018, regulamentul general privind protectia datelor (RGPD sau varianta in engleza GDPR) a intrat in vigoare si in Romania. Pentru a ne aisgura ca activam in conformitate cu acest regulament European, avem nevoie de consimtamantul actualizat pentru primirea informatiilor noastre.

ANADANCE se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale membrilor și să le utilizeze conform legislației în vigoare. Prin acordarea datelor personale, abonatul este de acord ca aceste informații să intre în baza de date a clubului și să fie folosite în viitor de către ANADANCE pentru a-l informa cu privire la noi promoții. Pozele facute in cursul orelor se pot folosi in scopul promovarii clubului ANADANCE.

Vă rugăm să ne semnalați eventualele dumneavoastră observații prin e-mail la adresa contact@anadance.ro

INSCRIEREA LA CURSURILE ANADANCE presuspune automat acceptarea si respectarea regulamentului