Despre noi

Dacă vrei să-ți explorezi latura artistică, să faci prieteni noi, să te dezvolți și să te distrezi într-un mediu pozitiv, AnaDance este locul potrivit pentru tine. Alătură-te nouă în călătoria noastră captivantă în lumea dansului!

Misiunea Noastră

Sala de dans AnaDance te invită să descoperi o lume fascinantă a mișcării și expresiei artistice. Misiunea noastră este să transformăm oameni obișnuiți în dansatori extraordinari, prin pasiune, instruire de calitate și comunitatea noastră prietenoasă.

De ce ar trebui lumea să vină la AnaDance?

  1. Explorare și Cunoaștere: AnaDance este locul unde poți descoperi diferite stiluri de dans, de la hip-hop la modern, gimnastică și balet, indiferent de nivelul tău de experiență. Vei învăța nu doar să dansezi, ci și să-ți cunoști mai bine corpul și să te descoperi într-un mod nou.

  2. Comunitate Unită: Suntem mai mult decât o școală de dans, suntem o familie. Aici vei întâlni oameni pasionați de dans, gata să te susțină și să împărtășească experiențe cu tine. Noi credem în puterea conexiunilor umane și încurajăm prietenia și colaborarea.

  3. Instructori Talentati: Echipa noastră de instructori este formată din profesioniști talentați și dedicați, gata să te îndrume și să te ajute să-ți atingi potențialul maxim în dans. Fiecare curs este o oportunitate de a învăța de la cei mai buni.

  4. Evenimente și Spectacole Unice: AnaDance organizează evenimente speciale și spectacole pentru a-ți oferi oportunitatea de a străluci pe scenă și de a împărtăși pasiunea pentru dans cu lumea. Fie că ești un dansator amator sau aspirant la carieră, vei avea șansa să te evidențiezi.

  5. Energie și Fericire: Dansul este o sursă inepuizabilă de bucurie și energie pozitivă. La AnaDance, vei simți această energie și vei pleca cu zâmbetul pe buze după fiecare curs.

#Weareanadance

Previous
Next

Intrebări si răspunsuri

AnaDance oferă o varietate de cursuri de dans, inclusiv streetdance, gimnastica, balet și multe altele. Tarifele pot varia în funcție de tipul de curs și durata acestuia. Pentru detalii precise despre tarife, te rugăm să ne contactezi direct sau să consulți site-ul nostru.

Înscrierea la cursurile noastre de dans este simplă și convenabilă. Poți să completezi un formular de înscriere online pe site-ul nostru, să ne suni sau să ne vizitezi personal în sediul nostru. Echipa noastră te va ghida în procesul de înscriere.

Da, AnaDance oferă reduceri speciale pentru studenți și pachete cu abonamente lunare pentru cei care doresc să participe la mai multe cursuri. Detalii despre aceste oferte pot fi obținute contactându-ne sau consultând site-ul nostru.

Programul nostru de cursuri variază în funcție de sezon. Te rugăm să verifici site-ul nostru sau să ne contactezi pentru a afla programul curent al cursurilor și datele de începere a noului sezon de dans.

Majoritatea cursurilor noastre necesită îmbrăcăminte confortabilă care permite libertatea de mișcare. În funcție de tipul de dans, pot fi necesare și încălțăminte adecvate. Cu toate acestea, detalii specifice despre echipamentul necesar vor fi furnizate la momentul înscrierii în cursurile respective.