Patricia Minea – despre experiența și motivația de a dansa

Astăzi faceți cunoștință cu Patricia Minea, o elevă dragă nouă, care este alături de ANADANCE de peste 6 ani 😊 A crescut și s-a dezvoltat lângă noi, cu răbdare și perseverență, două calități ce pot deschide ușile succesului 🗝️!

Am rugat-o să ne spună în câteva cuvinte ce înseamnă dansul și școala ANADANCE pentru ea… așa că ne-a trimis compunerea de mai jos 😇 Este minunat să vedem experiența celor mici din punctul lor de vedere, să vedem cât de mult i-a ajutat dansul în dezvoltarea personală și cum au reușit să își depășească limitele ! 🤩

„Dansul pentru mine înseamnă muncă, relaxare și timp petrecut pentru ceea ce ți-ai propus, iar pe lângă toate astea înseamnă comunicarea cu mulți oameni frumoși pe care nu ai cum să nu îi îndrăgești.
Cu ajutorul și susținerea părinților am reușit să ajung la primul meu antrenament. Aveam opt ani, iar de mână cu mama am intrat în sală. Toate fetele păreau a fi foarte prietenoase și așa a fost. Îmi aduc aminte că au venit toate fetele la mine și m-au ajutat să mă integrez foarte repede în grupă. Colegele mele repetau un dans pentru că urmau să aibă un concurs. Eu am încercat să dansez pe langă ele, iar toate mă ajutau și îmi explicau lucrurile pe care le făceam greșit. Cu susținerea antrenoarei mele, Andra, am reușit să ajung și la primul meu concurs. Eram în culise, iar mâinile îmi erau transpirate. Toate colegele mele m-au susținut și m-au încurajat, iar datorită lor am trecut peste și am intrat pe scenă. Totul era foarte colorat și te făcea să lași toate emoțiile în culise. După ce am dansat, fetele m-au felicitat și am luat locul 1.
Deja mă integrasem în grupă foarte bine, iar peste câțiva ani de muncă am reușit să intrăm în gală cu dansul ,,SWING IT”, al patrulea dans al meu. Era o altă zi importantă cu foarte multe emoții, pe care nu o să o uit pentru că am câștigat-o. Între timp am mers și la un post de televiziune unde am fost primite cu o căldură imensă de toți cei de acolo. La AnaDance am fost și în summer camp, locul în care mi-am făcut foarte mulți prieteni noi. Acolo lucrăm la mobilitate, forță și elemente mai mult decât lucrăm la sală. Al doilea summer camp a fost favoritul meu deoarece a durat mai mult, iar în fiecare săptămână făceam câte un dans nou. Atunci am început să merg și la alte grupe.
Antrenoarele pe care le am sunt blânde, te ajută și te încurajează în tot ceea ce îți propui. De șase ani practic acest sport frumos, iar lumea este mirată cum de am timp să merg și la dansuri, iar în același timp să mă descurc bine și la școală, dar răspunsul meu este mereu același. Dacă îmi doresc și pot, am timp pentru toate! Cu această motivație mă trezesc în fiecare zi și mă face să fiu mai încrezătoare.
La AnaDance am aflat multe lucruri despre mine, am învățat să dau valoare timpului și ce-mi doresc să fac în viitor, indiferent de ce se va înâmpla eu o să îmi urmez visul. Mulțumesc AnaDance pentru toate momentele frumoase!”

Mulțumim Patricia pentru cuvintele frumoase și ne bucurăm că ai rămas alături de noi ! ❤️ We love what we do! 💪
#weareanadance

Ne pregătim ușor ușor de programul de vară ☀️ și de îndrăgitele SUMMER CAMP-uri ! În luna IUNIE avem program normal, în lunile IULIE și AUGUST program seara LUNI – VINERI.
Dacă vrei să te înscrii într-unul din programele de vară îți poti rezerva un loc la recepția ANADACE sau poți comunica direct cu instructorul !
20-24 IUNIE
11-15 IULIE
20-25 IULIE
8-12 AUGUST
15-19 AUGUST

dă-ne un follow