Importanța sportului în mod constant în viața celor mici și celor mari 💪

Este bine știut de toată lumea faptul că practicarea unui sport este foarte importantă pentru dezvoltarea și creșterea armonioasă a copilului, îmbunatățindu-i sănătatea atat sub aspectul fizic, cât și psihic. 😊

Sunt numeroase beneficii ale mișcării printre care:
– ajută copilul să-și coordoneze mișcările corpului
– previne riscul obezității
– este un minunat instrument de socializare
– dezvoltă toate valorile educative ( disciplina, răbdarea, concentrarea, spiritul de echipă , de competiție sau fair-play etc ).

 
Vestea bună este că DANSUL ȘI GIMNASTICA îmbină toate aceste valori într-un mod echilibrat și proporționat ! 💟
 
BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE
O activitate fizică constantă (minim 2/3 ori pe săptămână), începută de la vârsta de 3-4 ani are un rol preventiv foarte important, întărește imunitatea, previne îmbolnăvirile și obezitatea, ajută la dezvoltarea corectă a musculaturii, și nu în ultimul rând ajută la o postura corectă.
 
A FI CONSTANT ÎN SPORT

Din păcate, în timpul pandemiei COVID-19, cand mulți dintre noi am fost restrânși în mișcările noastre, lipsa unui sport și a unei discipline s-a resimțit intens și în randul copiilor. După scurta pauză de 2 luni în care ne-am văzut doar ONLINE, instructorii au avut ”surpriza” de a se reîntâlni cu elevi mai sedentari, fără energie și cu câteva kg în plus !

Din acest motiv încercăm să fim aproape de copii, prin a susține antrenamentele pe tot parcusul anului, fără întrerupere, inclusiv pe timpul verii ! Prezența la ore este foarte importantă și s-a dovedit foarte clar că acei copii care au venit constant au evoluat extrem de mult. În momentul în care decidem să facem o pauză de 1-2 luni, trebuie să fim conștienți că acest lucru va impacta în mod negativ evoluția benefică a copilului nostru și chiar a echipei din care face parte !

EASTER HUNT ȘI SUMMER CAMP

În perioadele de sărbători, colega noastră Mădălina, împreună cu ajutoarele ei, vine în întâmpinare cu multe joculețe și activități distractive pentru cei mici ! Pentru luna aprilie am pregătit un super EASTER HUNT și un joc tip EXATLON atât pentru copiii, cât și pentru părinți. Pentru detalii, puteți cere mai multe informații la recepția ANADANCE !

Vara aceasta, ca în fiecare an, vom organiza Summer Camp-ul ANADANCE ! Vom reveni cu detalii la început de sezon ! 🏋️

Copiii care practică un sport în mod constant sunt mult mai sociabili, comunicativi si disciplinați, așadar încurajați-i pe cei mici să iubească sportul ! ☺️

dă-ne un follow