Silvia Nicolescu și experiența ei de peste 7 ani alături de AnaDance

Astăzi este despre Silvia, un copil foarte drag nouă, care putem spune că a crescut și s-a maturizat o dată cu școala ANADANCE ! 🤩

Noi am cunoscut-o încă de când avea doar 4 anișori și am văzut-o crescând sub ochii noștri! Este minunat să putem lua parte la astfel de momente speciale, atunci cand o mică dansatoare ne împărtășește experiența ei trăită în sala de dans și pe scenă de-a lungul timpului ! 😍

Vă lăsăm să citiți gândurile Silviei despre ce a însemnat pentru ea dansul, ce bucurii a întalnit la competiții și despre ce a învățat-o această artă frumoasă.

„Am fost intrebata ce inseamna dansul pentru mine.Ei bine,pentru mine , dansul inseamna mult,extrem de mult. Cand dansez simt ca ma eliberez de toate lucrurile negative, inchid ochii si vad o lume frumoasa, plină de bucurii. Dansul si AnaDance fac parte din viata mea inca de la varsta de 4 ani, cand parintii mei au hotarat sa ma duca la cursuri de dans vazand ca toata ziua dansam prin casa.
Prima mea sedinta nu a decurs foarte bine,deoarece la jumatatea orei am iesit din sala spunand ca eu nu stiu sa fac miscarile ca celelalte fete. Dupa ceva timp,cu ajutorul coregrafei mele,am descoperit cat de mult imi place sa dansez. De atunci au trecut aproape 9 ani ,iar Clubul AnaDance este ca a doua mea familie.
In acesti ani,impreuna cu colegii de grupa,sustinandu-ne unii pe altii ,am castigat multe trofee si medalii la diferite concursuri. Vin cu mare drag zilnic la antrenamente,stau cate 2-4 ore in sala si nu ma satur. Imi face mare placere sa le ajut pe coregrafe la grupele mai mici pentru a ma perfectiona ,ca in viitor sa devin si eu antrenoare de dans.
Iubesc toata echipa AnaDance deoarece toti sunt foarte prietenosi si niste oameni extraordinari.
Multumesc scolii de dans AnaDance ca m-a ajutat sa imi descopar pasiunea pentru dans si m-a invatat sa nu renunt niciodata la visele mele.Mi-am facut multi prieteni noi si am multe amintiri frumoase aici.
Iubesc sa dansez, iubesc AnaDance!!!”

Mulțumim, Silvia, că ai avut încredere în noi și pentru că ne-ai fost alături ! Ne bucurăm că am putut să îți dam motive de a zâmbi! ❤️❤️❤️
dă-ne un follow