Mica balerină și povestea ei alături de AnaDance

Postarea de astăzi este despre Antonia Drumea, despre experiența dansului văzută prin ochii ei și despre cum a reușit să își depășească limitele alături de noi.

Felicitări Antonia și mulțumim pentru cuvintele frumoase ! Ne bucurăm că putem face parte din povestea ta !🙂

”Mă numesc Antonia Drumea și dansul, in special baletul este pasiunea mea cea mai mare. Debutul meu la Ana Dance a fost la sfârșitul anului 2016. Intrasem de puțin timp în lumea baletului și voiam ceva mai mult pentru dezvoltarea mea, așa am hotarat sa merg  la Ana Dance. Am debutat cu un duo,ce l- am dorit foarte mult,întrucât era o poveste inspirata din filmul preferat, “Balerina”.
A fost unul dintre dansurile mele preferate,am avut trei parteneri  și multe premii. Astfel sub îndrumarea profesoarei,Camelia Nicolau,am inceput sa creionez povestea mea despre balet. Au urmat  alte coregrafii de solo și de grup, multe concursuri, spectacole și apariții tv. Eram recunoscută de către ceilalți copiii ai școlii de dans după coregrafia de la solo. Îmi spuneau Lebădă Neagra sau Fetița cu Păpușa.
Călătoria a continuat și cu alte stiluri de dans: Lyrical și contemporan. Crescand,am reușit să îmi depășesc  niște frici legate de anumite mișcări mai dificile,ce le doream sa le pot face. Antrenamentele și summer camp-urile m-au ajutat foarte mult.
In concluzie pentru pasiunea ta,merita sacrificii și visuri duse până la îndeplinire. Am cunoscut ce este competiția, cum e sa pierzi,dar să și câștigi.”

 

Suntem mândri să putem crește și dezvolta copii frumoși, mai buni și mai pasionați în această artă frumoasă. ”A dansa înseamnă a fi afară din tine însuți. Mai mare, mai frumos, mai puternic.”  Agnes de Mille
dă-ne un follow