Rezumat de săptămână la AnaDance. Spectacolul #BEACTIVE și experiența „Românii Au Talent”

Săptămâna ce a trecut nu am stat degeaba 😊 , ne-am antrenat în fiecare zi pentru noul sezon de dans. Cum am mai spus, mobilitatea și condiția fizică sunt foarte importante pentru copii, pentru că îi ajută în evoluția lor pe scena de dans. Cu cât copiii sunt mai bine pregătiți, cu atât coregrafiile pot avea un grad de dificultate mai ridicat, și pot fi mai spectaculoase.

Fiecare grupă, de la incepători la avansați, până la grupele baby, de 3-4 ani, se pregătește în sala de dans și gimnastică alături de cei mai buni instructori:

#BeActive – un show marca AnaDance

Joi, o parte din grupele AnaDance, au participat la evenimentul #BeActive organizat de ParkLake Shopping Center, unde minunații noștri au evoluat în spațiul amenajat din zona Main Square. A fost o plăcere să revedem câteva din grupele AnaDance pe scenă, marcând primul spectacol al toamnei. Se anunță o toamnă plină de evenimente – atât spectacole, cât și concursuri.

Până una alta, cam așa a fost la #BeActive – 🥳cu dans, energie, zâmbete și emoții constructive:

Orele intensive au început

După cum am povestit și în alte postări, am dat start-ul orelor intensive alături de cei mai talentați gimnaști: Niculescu Sarmiza Mihaela, Anghel Cristian și Andrei Groza. Suntem foarte încântați de acest început frumos, iar cei mici se bucură de cele mai bune antrenamente suplimentare, unde învață tehnică și elemente noi. Abia așteptăm să mai povestim despre aceste ore minunate și să împărtășim cu voi și impresiile micilor cursanți! 😍

Românii au Talent – o super experiență

Săptămâna ce a trecut a marcat și participarea a 3 momente din partea școlii Anadance la preselecțiile concursului televizat Românii au Talent. Cei mai bine pregătiți copii au pășit cu emoție la preselecțiile uneia dintre cele mai prestigioase emisiuni de talente din România și suntem tare mândrii de ei! 🤩 A fost o experiență interesantă și provocatoare pentru micii noștri artiști! Revenim cu noutăți! 🤩

dă-ne un follow