Rezumat de săptămână la AnaDance – Multe activități și antrenamente energice

Săptămâna aceasta am fost prezenți în sediile din ParkLake Mall și Veranda Mall pentru a antrena cei mai energici copii! 😍 Suntem activi de luni până sâmbătă cu diverse clase de gimnastică, acrodance, dans modern, contemporan, mtv commercial și street dance.

⬇️ Mai jos câteva imagini din sala de antrenament ⬇️

Tot săptămâna aceasta ne-am dat întâlnire cu cei de la Neatza în sala de antrenamente din ParkLake Mall, pentru a le arăta cum se desfășoară un antrenament de gimnastică la AnaDance! 😎 A fost o vizită tare simpatică iar noi super încântați să primim oameni minunați alături de noi!

Dacă nu ați fost pe fază, vă lăsăm link-ul de mai jos pentru a putea urmări materialul video pe îndelete:

Mulțumim Neatza cu Răzvan și Dani! 🥳

Ne petrecem timpul în pași de dans chiar și în weekend, iar la invitația celor de la Proedus ne-am dat întâlnire cu câțiva dintre copii noștri talentați la un Street Show de zile mari! 😊

În acest weekend echipa Proedus a organizat Promenada Urbană cu activități sportive, spectacole de dans, ateliere de creație și teatru! Unde? În cartierul Pajurei, la stradă deschisă!

Felicitări dragilor pentru participare și părinților pentru susținere! 🤩

În perioada 30 septembrie – 01 octombrie se organizează un super workshop cu doi dintre cei mai buni coregrafi: Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff. Recomandăm acest minunat workshop atât celor mari, cu mai multă experiență, cât și celor mai micuți, pentru că vor învăța atât bazele și tehnica, cât și mișcări sau coregrafii complexe.

⚡️Sunt ultimele zile de reducere pentru cel mai interactiv workshop! Distracție, studiu, practică și demonstrație! Locurile sunt limitate.

Informații suplimentare la numărul de telefon 📞 0768979812 sau în recepția sălii.

dă-ne un follow