Rezumat de săptămână la AnaDance – Antrenamente și evenimente surpriză

Antrenamente intense

Ca în fiecare săptămână ne antrenăm de luni până sâmbătă atât în sediul din ParkLake Mall, cât și în sediul din Veranda Mall. Suntem activi în fiecare zi, ne antrenăm intens, progresăm și ne pregătim pentru evenimentele anului acesta. 😊

🔽 Mai jos câteva imagini din sala de antrenamente 🔽

AnaDance la KINOdiseea

Vineri, pe de 13 octombrie am fost invitați la un super festival de film pentru copii, unde câteva grupe AnaDance vor dansa în deschiderea filmului Abbababb, regia Nannei Kristín Magnúsdóttir.

Cu această ocazie vă facem cunoscut super evenimentul 🤩

📅 11-15 octombrie: KINOdiseea #15 (tag event) ne așteaptă la Cinema Gloria și Sala Luceafărul! 🎥🌟

Descoperiți un univers plin de filme captivante, magie și dialog la acest eveniment minunat! Sperăm să ne întâlnim acolo. Intrarea este liberă! Mai multe detalii despre program găsiți pe site-ul www.kinodiseea.ro, iar rezervările se fac la rezervari@kinodiseea.ro.

🎤🕺 Nu ratați musicalul islandez Abbababb în regia Nannei Kristín Magnúsdóttir. Recomandat pentru clasele IV-VIII.

📜 Sinopsis: În mijlocul unei povești de neuitat, pline de nostalgie și aventură, Abbababb vă invită într-o călătorie captivantă în anul 1980. Hanna, o fetiță de 11 ani, și prietenii ei din copilărie se aliază pentru a aduce justiția într-un mod cu totul special. Când un grup de răufăcători amenință să strice ultimul bal al școlii, Hanna și prietenii ei hotărăsc să facă tot ce le stă în putere pentru a-i opri.

Această poveste plină de aventuri și prietenie aduce în prim-plan valori fundamentale și ne arată că unitatea și iubirea pot birui orice obstacol. Într-o lume plină de muzică, culoare și dans, Abbababb ne duce într-o călătorie în care stilul disco se confruntă cu stilul punk, iar creativitatea și curajul copiilor înving toate piedicile. 🌟🎉

Un nou workshop pentru cei mai harnici copii
Luna octombrie vine cu vești noi! Pentru că primul workshop a fost unul minunat, plin de lucruri noi și profesori dedicați, am hotărât să organizăm deja un al doilea atelier de balet și jazz,  unde așteptăm toți copiii dornici și curioși să se înscrie! 😊.

Detaliile mai jos ⬇️

„Vă invităm să luați parte la cel de al doilea workshop, activitate destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-15 ani. Dorim să vă avem alături de noi pentru a vă demonstra cât de mult contează să suplimentăm activitățile celor mici. Alături de noi o să avem invitați speciali, profesori de top, profesori care au îndrumat sute de balerini în cariera lor. Vă așteptăm cu 2 studiouri echipate și moderne, pregătite să găzduiască un eveniment atât de frumos!

În ce constă această activitate?
1. Programul workshop-ului este format din 2 zile. Fiecare zi în parte are câte 5 ore de practică.
Programul va fi – ziua 1 si ziua 2:
9:00 – 10:20 – mișcare scenică – actorie
____________________________
10:30 -12:50 balet mini
10:30 – 12:50 contemp juniori
_____________________________
13:00 – 14:20 – balet juniori
13:00 – 14:20 – contemp mini
______________________________
14:30 – 15:50 – coregraph
______________________________
2. Structurat strategic pe 5 ore (fiecare ședință durează 80 minute, cu pauze scurte numai bune pentru o gustarică), astfel încât cei mici să înțeleagă informația transmisă și să o transpună prin propria persoană, repetând în sală.
⚠️Care vor fi profesorii pe care îi vom avea alături de noi?
Alături de noi spre mare bucurie a celor mici, vor fi doamnele profesoare care au susținut și primul workshop și care au cucerit deja toți copiii: Clarisa Cristea și Simona Paraschivu.
🌈Care sunt beneficiile parcurgerii acestor 2 module?
1. Îmbunătățesc postura.
2. Dezvoltă musculatura, agilitatea, solidaritatea și munca în echipă.
3. Îmbunătățeste flexibilitatea și ne ajută să ne depășim limitele.
4.  Dezvoltă capacitatea de concentrare, de înțelegere, de învățare și memoria;
💥Pentru a completa evoluția cursanților și pentru că știm cât de importantă este mișcarea scenică și relaxarea pe care o transmitem, invitat special va fi domul profesor Valentin Paraschivu.”


🔹 Înscrierile se fac la recepțiile sălilor din ParkLake și Veranda Mall. Prețul este de 300 lei (ambele zile).
Vă așteptăm cu mare drag! 

5/5
dă-ne un follow