Rezumat de săptămână la AnaDance – Antena Stars, activități în sala de dans, videoclipul T-REX

ANADANCE LA ANTENA STARS

Miercuri dimineața, o parte din grupele ANADANCE au dansat în platoul emisiunii STAR MATINAL, alături de cei mai energici prezentatori ! De la micii pirați, până la dinamicul dans modern și terminând cu cele mai dulci „candy girls”, copiii ANADANCE s-au simțit minunat în micul platou, au impresionat publicul cu tematica dansului și mișcările de gimnastică. Mulțumim Antena Stars pentru invitație ! Este mereu o plăcere pentru noi ! 🤩

1 iunie la ANADANCE

Ziua copilului, 1 iunie, a fost motiv de sărbătoare la ANADANCE. Ca în fiecare an, am petrecut alături de copilașii talentați și dornici de mișcare, dans, voie bună ! Am făcut un antrenament mai altfel, unde am lăsat și imaginația celor mici să își spună cuvântul. Dacă la grupele mici am organizat diverse joculețe cu dans, la grupele avansate copiii au avut exerciții de improvizat si creație.

Încă o dată LA MULȚI ANI dragi copii! Mulțumim tuturor care faceți parte din frumoasa noastră familie ! ❤️

VIDEOCLIPUL T-REX 🦖

Săptâmâna trecută a fost lansat videoclipul pentru T-REX PARK, unde au participat o parte din copiii ANADANCE. După cum se vede în imagini, copiii au dansat, s-au distrat și s-a montat un super videoclip cu super energie și multă coregrafie !

Videoclipul poate fi accesat aici: 🦕 REXY – Andreas Maxer (official video) concept T-REX PARK ( https://www.youtube.com/watch?v=KE3K80NIFGY&ab_channel=DinuMaxer )

Spectacolele și competițiile nu se opresc aici ! Ne pregătim în continuare pentru evenimentele de dans ! Abia așteptăm ! 😇

PROGRAM VARĂ ANADANCE

Chiar dacă urmează o vacanță luuungă ☀️ activitatea noastră continuă 😊! După cum am subliniat în numeroase rânduri, este important să fii constant în sport, atât pentru condiția fizică și psihică, cât și pentru rezultate mai bune în competiții.

Programul nostru este:

De LUNI până VINERI, între orele 9:30 – 14:00, se va desfășura programul intensiv SUMMER CAMP – preț: 270lei / săptămână !

Săptămânile de CAMP:

20-24 IUNIE

11-15 IULIE

20-25 IULIE

8-12 AUGUST

15-19 AUGUST

De asemenea, pentru cei cărora timpul nu le permite un camp de 4 ore, am pregătit un program INTENSIV, cu 2 sedințe pe săptămână, durata: 1 h ! Abonament lunar – 250 RON, în sala ANADANCE.

Se lucrează atât mobilitate, rezistență fizică, cât și mici jocuri de creativitate sau trasee pentru cei micuți. Programul se desfășoara seara, iar copiii sunt împărțiți pe grupe de vârstă astfel încât eficiența antrenamentelor să fie maximă ! 😊

Lista de înscrieri este deschisă ! Locurile sunt limitate !

dă-ne un follow