Silvia și Iustin despre experiența Dance Campus & Contest – SAN FRANCESCO DI PAOLA

Săptămâna trecută doi dintre cursanții noștri, Silvia Nicolescu și Iustin Răducanu au participat la concursul Novi Sad ce s-a desfășurat în Serbia. S-au întors cu multe premii și o experiență frumoasă, motiv pentru care mai jos ne-au povestit cum a fost concursul pentru ei!

➡️Silvia – Concursul la care am participat a fost o experiență minunată, 5 zile de neuitat. Primele 4 zile au fost ocupate de workshop-uri, iar în ultima zi s-a desfășurat concursul. Ce pot spune despre workshop-uri este ca au fost speciale. Începeam dimineața la 9 și terminam la ora 16 cu o pauză de masă după primele 3 ore. Aveam ore de balet, dans de caracter, dans modern, repertoriu, contemporan și hip- hop. La fiecare workshop am învățat una sau mai multe coregrafii. Toată lumea era foarte prietenoasă și mi-am făcut prieteni noi din diferite orașe. Profesorii erau foarte răbdători și aveau grijă să înțeleagă toată lumea mișcările și exercițiile pe care le exersam. Aici am făcut pentru prima dată balet și dans de caracter, mi-a plăcut foarte mult și am învățat multe lucruri noi la toate orele. Ziua concursului a fost una dintre cele mai frumoase. Înainte să înceapă concursul am venit să repetăm dansurile pe scenă ceea ce m-a ajutat să încadrez cât de bine am putut dansul în scenă. Toate momentele au fost foarte bune. A venit și momentul pentru premiere și aveam multe emoții pentru că am avut concurență mare. Am reușit să câștig locul 1 și am primit o bursă de studiu în Malta. Au fost 5 zile minunate unde mi-am format multe amintiri frumoase. Abia aștept următoarea ediție la care vreau neapărat să merg să învăț mai multe lucruri și să mă distrez la fel de tare.

Silvia Nicolescu 14-16 ani Open PRO – Never tear us – Locul l + bursă de studiu în Malta

➡️Iustin – După cum bine știți sau după cum bine nu știți… am fost plecat în NOVI-SAD (DANCE CAMPUS AND CONTEST). Acolo am avut parte de 4 zile de workshop-uri și a 5-a zi concurs. Grupa din care am făcut parte a avut în fiecare zi de la 9:00 la 10:30 studii de balet, am învățat tehnici noi pe care nu le știam și nu le învățasem. Pentru mine nu a fost așa nou pentru că eu am făcut și fac balet dar chiar și așa am exersat foarte multe elemente noi și tehnici pe care mă bucur că le am învățat. Profesorii au fost extraordinari, de nota 10. Pe lângă toate acestea, am avut ore de contemporan, pas de deux, modern, hip -hop, caracter. În ultima zi am avut parte de minunatul CONCURS care a fost foarte bine organizat. Normal, emoții ca de fiecare dată, dar emoțiile au fost pe atât de mari cât și premiile. A fost o experiență de neuitat pe care aș repeta-o de o mie și una de ori .

Iustin Răducanu 10-12 ani Open PRO – Angels – Locul l + 2 burse de studiu în Italia + 1 bursa Malta + 1 bursă în Sibiu

dă-ne un follow