Rezumatul ultimei săptămâni de vară – Astăzi spunem START unui nou sezon minunat

Săptămâna care a trecut a fost una plină de mișcare, gimnastică și dans – instructorii AnaDance au lucrat elementele de pregătire pentru un plus de evoluție și îmbunătățire a tehnicii.

A fost o vară productivă, plină de copii dornici și muncitori, cărora le mulțumim pentru că ne-au ales, pentru ambiția și perseverența din sala de antrenament.

HOT: Imn-ul AnaDance

Tot săptămâna aceasta am lansat IMN-ul AnaDance, o surpriză pentru toți cei care ne-au susținut și în continuare ne sunt alături, pentru cei care vor face parte din familia noastră și pentru toți copiii pe care i-am crescut și pe care vom continua să îi susținem în această minunată lume a dansului. Împreună suntem magici! ✨

Astăzi dam START-ul unui nou an plin de surprize ❤️

Astăzi, entuziaști, ne pregătim de un nou sezon plin de gimnastică și dans, gata să demonstrăm din nou că suntem cei mai buni! Să ne amintim că dansul nu este doar despre mișcare, ci despre conexiunea profundă cu corpul nostru și cu ceilalți dansatori, despre povestea pe care o spunem prin mișcări și despre magia pe care o creăm împreună

În această nouă etapă să îmbrățișăm fiecare pas, să ne bucurăm de fiecare experiență, să dansăm cu pasiune, să strălucim pe scenă și să trăim fiecare mișcare cu inima deschisă!

Bine ați revenit la cursurile noastre de dans și gimnastică, unde vom crea amintiri frumoase și vom continua să explorăm lumea minunată a dansului împreună!

Cu dragoste și entuziasm,
AnaDance Team

dă-ne un follow