Rezumat de săptămână la AnaDance – Petrecere pentru toți copiii

Săptămâna aceasta ne-am antrenant în sala de dans și gimnastică de luni până sâmbătă, ca de obicei , pentru că participăm la evenimente weekend de weekend și vrem să menținem în formă toți copii care ne trec pragul.

1 iunie – Ziua tuturor copiilor 🧒👦

Tot săptămâna aceasta am sărbătorit ziua tuturor copiilor – 1 iunie – unde cei mici și cei mari s-au distrat, au dansat și s-au costumat care mai de care!

Am decorat sălile cu baloane, accesorii pentru poze iar la final am oferit celor mici o surpriză dulce.

La mulți ani copilași, să fiți la fel de zâmbăreți tot timpul! 🌈

De asemenea, cu ocazia zilei de 1 iunie, am avut plăcerea de a filma un material alături de echipa de la Antena 1 despre importanța dansului și a sportului în viața copiilor. Suntem mândri de copiii pe care îi avem alături de noi, le mulțumim pentru implicare și pentru încredere și suntem recunoscători pentru profesorii din echipa noastră. Mai jos aveți un reportaj despre unul dintre profesorii de Hip Hop din Ana Dance, Darian Cîrstea care și-a spus povestea și i-a bucurat pe copii cu mult dans și distracție! ❤️

LINK – https://www.facebook.com/anadanceveranda/videos/202085726029662

Concursul Dance Grand Prix Sofia și Instinct Dance Competition

Weekend-ul acesta doi copii minunați ne-au reprezentat la concursul Instinct Dance din București și Dance Grand Prix în Sofia, Bulgaria. S-au întors premiați pe podium, ca de obicei și ne-au făcut tare mândri. Felicitări multe dragilor!

Solo Silvia Nicolescu Open Pro – Locul 1 + Premiul Special Best Moment

Solo Silvia Nicolescu AcroDance Pro – Locul 1 + Premiul Special

Solo Iustin Răducanu AcroDance Pro – Locul 1 + Premiul Special ❤️

dă-ne un follow