Rezumat de săptămână – Antrenamentele de vară continuă

Săptămâna aceasta am fost prezenți în sediul din ParkLake Mall, cât și cel din Veranda Mall, unde ne-am antrenat intens pentru cele mai frumoase rezultate. ❤️ Să nu uităm că gimnastica aduce o serie de beneficii semnificative copiilor, atât la nivel fizic, cât și la nivel mental și social.

Participarea la gimnastică îi poate încuraja pe copii să-și mențină un stil de viață activ și sănătos și să își dezvolte obiceiuri care să îi ajute să rămână în formă pe termen lung.

Mai jos câteva imagini

antrenamente dans de vara

Informare

Începând cu luna septembrie vom spune START unui nou an plin de antrenamente, concursuri, spectacole și surprize minunate.

Înscrierile s-au deschis și vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi, să ne cunoaștem, să ne împrietenim și să creăm lucruri spectaculoase împreună!

Începand cu 4 SEPTEMBRIE cursurile își reiau programul normal!

Avem grupe pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari. Dansul și gimnastica, streetdance-ul cât și baletul reintră în sălile de curs cu cele mai NOI coregrafii!

✅ Andra, Irina, Eduard, Andreea, Camelia cât și Ana, scumpii noștri instructori alături de colegele din recepție, vă dau întâlnire din SEPTEMBRIE!

Pentru programări si rezervări:

0768 979 812

dă-ne un follow