Provocările competițiilor din afara țării – Cum ne ajută să evoluăm?

Săptămâna aceasta o gașcă mare de copii și părinți au plecat spre Croația – la concursul Dance Star. Cu ocazia aceasta vrem să detaliem ce provocări interesante și experiențe inedite aduce participarea la un concurs internațional pentru copii, mai ales pentru cei care au investit timp și resurse în această activitate. 🥰

În primul rând participarea copiilor la concursuri internaționale/campionate mondiale și workshop-uri în afara țării dau șansa de a trăi multe sentimente noi și pozitive.

Spre exemplu copii pot învăța să gestioneze mai bine concurența – care este cu totul diferită de cea cu care sunt obișnuiți la concursurile din țară. La astfel de concursuri internaționale sunt selectate cele mai bune momente din țări diferite, deci este o experiență complet nouă pentru toți participanții.

De altfel este minunat să reprezinți țara ta, fiind un prilej frumos de a fi mândru și deschis la experiențele culturale.

Ce mai este de punctat: copii își depășesc propriile limite, reușind să iasă din zona de confort, o ocazie perfectă de a evolua și de a crește!

Nu în ultimul rând, o deplasare cu echipa învață copilul să respecte normele comune de comportament, regulamentul unei competiții, dându-i posibilitate să asimileze informații noi despre organizare, responsabilitate, fairplay și muncă. 💗

Până una alta noi ținem pumnii strânși pentru copiii plecați în Croația și îi așteptăm cu premii multe!

Stay tuned! 😎

dă-ne un follow