Patty despre experiența concursului DanceStar din Croația – Ce a însemnat pentru copii un concurs internațional

Pentru mine, participarea la Dance Star, în Croația, a fost cea mai frumoasa experiență din viața mea și cel mai frumos cadou (venit cu întârziere) de la 14 ani. A fost aventura vieții mele! Totul a fost unic și deosebit!

Inițial am crezut că este vorba de un concurs clasic, în altă țară dar cum am ajuns în micul orășel Porec, mi-am dat seama că este cu totul și cu totul, altceva.

Tot orașul era special organizat pentru Dance Star! Era un oraș al dansului!  Peste tot erau steaguri, bannere și atmosferă de sărbătoare. Cu toate că erau copii din zeci de țări participante, atmosfera a fost una de prietenie și susținere, atât pe scenă cât și în afara ei.

Organizatorii ne-au oferit în fiecare seară câte o petrecere unde am avut șansa să comunicăm și să cunoaștem câte puțin din tradițiile altor țări și modul lor de a dansa și de a petrece. În fiecare zi am avut ocazia să participăm la diferite workshop-uri susținute de coregrafi celebri. Cu toate că eram sute de copii prezenți, au fost niște lecții de dans speciale și parcă eram, cu toții, dintr-o formație, nimeni nu râdea de nimeni, ne zâmbeam reciproc și ne amuzăm când nu înțelegeam ceva sau nu ne ieșeau pașii. Jurații au vorbit cu noi și ne-au spus ceea ce apreciază ei la un dans, au explicat totul într-un mod în care ne-au făcut să ne simțim ca și când am vorbit cu niște persoane cunoscute.

În sala de concurs erau sute de spectatori și alte sute, probabil, de concurenți. Cu toate acestea, nimeni nu se înghesuia, nimeni nu jignea… toata lumea își aștepta rândul, liniștită și aplauda toți dansatorii.

Pe scena Dance Star m-am simțit apreciată, respectată și mă simt onorată că am avut ocazia să fiu acolo. Din punctul meu de vedere, orice dansator ar trebui, măcar odată în viața, să participe la acest concurs.Pe lângă participarea la concurs, călătoria în Croația mi-a oferit prima mea călătorie cu avionul, prima excursie fără părinți și m-a ajutat să prind mai multă încredere în mine, să mă simt independentă și să îmi cunosc mai bine colegii. Am vizitat foarte multe locuri deosebite și am rămas cu amintiri de neuitat!

Sper să mai am ocazia să particip la astfel de concursuri și cu alte ocazii!

Mulțumesc AnaDance pentru cea mai tare experiență din viața mea!!!!

dă-ne un follow