Irina Câmpeanu despre experiența alături de noi

Astazi vă transmitem gândurile și experiența Irinei alături de ANADANCE, toate rezumate într-o compunere care ne-a ajuns la suflet ! ❤️ De la emoția primului antrenament până la premii minunate, prietenii câștigate și amintiri pentru totdeauna! 😊
 
„CE ÎNSEAMNĂ DANSUL PENTRU MINE?”
 
„Pentru mine, dansul este modul prin care imi exprim cel mai usor emotiile pe care le traiesc. Inca imi aduc aminte perfect primul meu antrenament, aveam doar 8 ani si imi era foarte frica deoarece credeam ca nu ma voi descurca si ma gandeam ca fetele din grupa mea vor rade de mine, pentru ca nu am experienta ca si ele. Dar pana la urma m-am dus la antrenametn, incurajata de parintii mei ca va fi totul bine si ca imi va placea. Dupa ce am plecat de la dans eram foarte fericita si nu ma mai puteam opri din dansat. Dupa aceea a urmat primul meu concurs. Aveam foarte multe emotii, deoarece atunci cand eram mai mica eram foarte timida si aveam frica de scena. La acel concurs nu am dansat perfect dar am fost incurajata ca a fost foarte bine pentru primul meu concurs.
Am avut parte de multe concursuri dar cel mai special a fost cel la care am intrat in gala, si chiar am si castigat-o. Nu o sa pot uita niciodata cat de fericita si mandra de grupa noastra am fost dupa acea gala. Dansul este o activitate in care m-am regasit deoarece mie miereu mi-a placut sportul si sa fiu incojurata de prieteni. La Anadance am capatat mai multa incredere in mine si mi-am facut o multime de prieteni care imi fac viata mai frumoasa pe zi ce trece. Multa lume imi zice ca dedica cam mult timp antrenamentelor, deoarece eu nu mai am timp sa stau dupa ore ca si ceilalti colegi ai mei sau doar sa stau in casa fara sa fac nimic. Cam tot timpul meu este dedicat scolii si antrenamentelor. Acest program nu este mereu usor, dar pentru mine dansul este cel mai bun mod de a ma relaxa dupa o zi grea de scoala.
Am niste amintiri superbe la Anadance alaturi de multe persoane dragi dar activitatea mea preferata a fost summer camp-ul. Atunci am inceput sa merg la mai multe grupe, sa ma apropi de mai multe antrenoare si am legat noi prietenii. Le multumesc din suflet tuturor antrenoarelor care m-au incurajat si m-au facut sa descopar ca dansul si gimnastica sunt pasiunile mele.
Dupa aproape 5 ani de dans sunt convinsa ca vreau sa imi creez un viitor din aceasta pasiune si le multumesc persoanelor care mi-au fost alaturi si m-au facut sa continui sa fac ceea ce imi place in toti acesti ani!”
 
Felicitări Irina! Ne bucurăm ca faci parte din familia ANADANCE! 😊 #anadancekids #youarethebest
dă-ne un follow