Final de pandemie, revenim la normalitate

PE PODIUM LA CUPA ROYAL DANCE

Am terminat săptămâna cu zâmbetul pe buze pentru că cei mai voinici dansatori au participat la concursul de dans Royal Dance Cup.

Concursul s-a desfășurat sâmbăta, 12 martie, iar micile steluțe au strălucit pe scena sălii Rapsodia, chiar în centrul Bucureștiului.

Astfel, ne mândrim cu următoarele rezultate:

Grupa Red Rubies , categoria 4-6 ani grup, OPEN – locul 1

Grupa Another Way, categoria 7-9 ani grup, OPEN – locul 1

Grupa Mini Funky Monkeys, categoria 4-6 ani grup, STREET DANCE – locul 2

Grupa Funky Monkeys, categoria 4-6 ani grup, STREET DANCE – locul 1

Grupa Mini Groovies, categoria 7-9 ani grup, STREET DANCE – locul 1

Grupa Fluid Dance, categoria 7-9 ani grup, STREET DANCE – locul 1

Grupa Groovies, cateogoria 10-12 ani grup, STREET DANCE – locul 1

Grupa Street Divas, categoria 13-15 ani grup, STREET DANCE – locul 1

Felicităm în mod deosebit micuții din sediul Veranda Mall, care au evoluat pentru prima dată pe o scenă în fața unui public larg și a unui juriu specializat.

Felicitări instructorilor Ioana Tomescu, Andreea Bidilică și Eduard Dumitru!

We rock ! 💪🏻🤩

Primul concurs în deplasare din acest an

Weekend-ul trecut am participat la concursul de dans și gimnastică ”Festivalul Stelele Aurii – On Tour”, la Brașov, Cheile Grădiștei. După 2 ani grei, cu multe restricții și evenimente anulate, atât copiii cât și părinții s-au bucurat de un weekend mult așteptat și distractiv pe pârtiile din Moeciu de Sus, Cheila Grădiștei. Concursul a fost un prilej de voie bună și săniuș la mare înălțime, alături de colegii de dans, demonstrând încă o dată beneficiile concursurilor în deplasare.

Copiii școlii Anadance s-au întrecut pe una din cele mai râvnite scene, obținând locuri fruntașe în clasamentul celor mai buni.

Aliona, fetița refugiat, își continuă pasiunea alături de Anadance

Alături de noi s-a alăturat și Aliona, o fetiță refugiat din Ucraina, pe care am primit-o cu brațele deschise la clasele noastre de dans si gimnastică, cu speranța că vom putea, pe cât se poate, să o facem să se simtă ca acasă.

Suntem fericiți că putem participa activ și ajuta unul din sutele de copilași afectați, să treacă mai ușor peste situația actuală din țara vecină.

Andrei Groza – noul profesor de acrobații la Anadance

Tot săptămâna trecută, cursanții școlii noastre au făcut cunoștință cu profesorul de gimnastică Andrei Groza, care îi va ajuta pe cei mici și mari să execute toate acrobațiile spectaculoase mult dorite. Andrei are 28 de ani și este unul dintre componenții lotului național de gimnastică masculină a României, unde fac parte doar 10 dintre cei mai buni. El practică acest sport de la vârsta de 4 ani, ceea ce îi oferă o experiență de peste 20 de ani în arta gimnasticii.

Dacă atunci când s-a apucat de gimnastică, Andrei își dorea să devină campion mondial și olimpic, pentru 2022 și-a fixat un obiectiv pe care vrea să și-l împlinească. „Anul acesta, vreau să prezint două elemente care să-mi poarte numele, unul la cal și unul la paralele. Pentru asta muncesc” – Andrei Groza.

dă-ne un follow