Ce reguli trebuie respectate în incinta ANADANCE?

Pentru că orice casă are regulile ei 😊, și pentru că respectarea unui regulament duce la o bună funcționare a unei școli, am pregătit pentru astăzi 15 reguli importante pentru a ne asigura că toată lumea respectă și este respectată! 😉

Regulamentul în vigoare este stabilit pentru desfășurarea normală a activităților și ocupațiilor membrilor clubului ANADANCE, pentru ocrotirea sănătății lor, precum și în scopul respectării ordinii și curățeniei încăperilor și echipamentelor clubului 😇✔️

 1. Clubul Andance este deschis zilnic, de luni până sâmbătă. Modificarea programului este strict alegerea conducerii care va anunța în timp util eventualele schimbări. Acestea vor fi comunicate atât pe grupurile de WhatsApp, pe pagina oficială, cât și în recepție.
 2. Accesul în recepția sălii se face doar cu 10 minute înainte de începerea orei! Este o regulă asupra căreia insistăm, pentru a evita aglomerarea recepției și a vestiarului.
 3. Copiii sub 7 ani trebuie să fie supravegheați de părinți! Accidentările în afara orei de dans nu sunt răspunderea sălii.
 4. Copiii nu au voie în sala de dans fără instructor! Sala de antrenament nu este loc de joacă, ci un spațiu unde încercăm să îi învățăm pe cei mici ce înseamnă disciplina!
 5. În timpul orelor părinții nu au acces în sala de dans sau în recepție. Fiind un număr mare de cursanți, toată lumea își dorește și are dreptul la spațiul personal pentru a se schimba, așa-i? 😊
 6. Nu avem voie cu mâncare în incinta Anadance și de asemenea, vă recomandăm ca ultima masă a copiilor să fie cu cel puțin o oră înainte de efort, pentru a evita eventualele neplăceri ale copilului.
 7. Curățenia trebuie respectată: aruncăm deșeurile la coșurile de gunoi amenajate și păstrăm cât se poate de bine ordinea pentru cei din urma noastră. 😊
 8. Tonul este potrivit pentru mediul de lucru cu cei mici!
 9. Nu răspundem de lucrurile uitate din vestiar. Fiecare copil trebuie să fie atent la gentuța și bagajul lui pentru a evita inconvenientul pierderii lucrurilor.
 10. La ora de STREETDANCE este obligatoriu ca cei mici să aibă încălțări corespunzătoare, pentru sala de antrenament. Nu acceptăm încățăminte de exterior în spațiul de dans.
 11. Pentru orele de dans & gym ținuta din sală este importantă și obligatorie: colanți/pantaloni scurți + tricou/bustieră pe NEGRU + cipici sau demipoante + părul prins în coadă sau coc.
 12. În timpul antrenamentelor copiii nu au voie cu lănțisoare, brățări, coronițe, cercei etc. din motive evidente: se pot accidenta.
 13. În cazul în care copilul dumneavoastră suferă de orice tip de afecțiuni, părintele este obligat să anunțe instructorul. În caz contrar, Anadance nu își asumă riscurile!
 14. Stricăm? Plătim! Este un număr mare de participanți, așa că este necesar să avem grijă de accesorile din sală. Nimeni nu își dorește să lucreze cu lucruri deteriorate.
 15. Suntem siguri că fiecare dintre dumneavoastră este conștient de aceste reguli și de asemenea ne dorim cele mai bune condiții pentru fiecare părinte și copil – motiv pentru care insistăm asupra unor reguli simple, și ușor de respectat! 🌈😇🌈
dă-ne un follow