PROGRAM 

Luni-Vineri :  10:00 - 22:00

Sambata-Duminica : 10:00 - 20:00

KANGOO JUMPS

SLABESTE in ritm alert !

Dragele mele, astazi am sa aborbez cel mai renumit program de aerobic, cel mai cotat arzator de calorii: Kangoo Jumps.

                Doctori si kinetoterapeuti recomanda ghetele Kangoo Jumps rebound pentru o recuperare sigura in urma unor accidentari. De ce?

                In Elvetia, la Federatia Institutului de Tehnologii, s-a comparat adidasi normali de alergare si ghete rebound Kangoo jumps, cu sistem IPS ( Impact Protection System = sistem de protectie la impact).

                Rezultatele ?

  • Ajuta la reducerea impactului
  • Reduce stresul de la nivelul articulatiilor cu pana la 80 %
  • Protejeaza coloana, bazinul, genunchii, gleznele.
  • Persoanele hipertensive,  TBC , astmatice – numai cu acordul medicului.
  • Femeile insarcinate – pentru ele sunt programe dedicate special.
  • Persoanele cu spondiloza cervicala.

Scadere in greutate ( Arzatorul de calorii)

Corpul contine de 5 ori mai multa limfa decat sange. Din nefericire, sistemul limfatic nu are o pompa, precum este inima, s-o ajute sa circule in organism. Circulatia se face prin miscarea voluntara a corpului. Daca o persoana nu face sport suficient, o cantitate mare de toxine ,acumulata de sistemul limfatic, poate sa otraveasca corpul. In unele zone, lichidul limfatic se poate depozita in celulele adipoase, ducand la formarea celulitei care se elimina mai greu.

In 95’, la Universitatea din Laussane, s-a elaborat un studiu privind cum un om poate cheltui o energie mai mare cu 20%, multe calorii arse cu aceste ghete rebound Kangoo Jumps. Cu toate acestea, ghetele kangoo jumps sunt cele mai bune ‘pompe’in  circulatia sistemului limfatic.

Pot sa-ti enumar cel putin 30 de beneficii din urma programul, dar am sa ma limitez la 3,restul as vrea sa le descoperi tu pe parcursul orelor : te protejeaza asupra impactului, pierdere in greutate si…

Cine a mai auzit de distractie la ora de sport? Noi!!!

Da, ai citit bine, distractia este cea mai importanta la astfel de clase. Cu o muzica adecvata, o coregrafie solicitanta putem imbina usor pierderea in greutate cu distractia.

Totusi,ca in orice spor,  exista si contraindicatii. Din pacate, persoanele care se regasesc la punctele urmatoare nu pot face kangoo jumps :

Nu-i asa ca lista este mica in comparatie cu alt sport. Cred v-ati dat seama de ce. J

Pentru copii sunt programe speciale de Kangoo jumps, cu ghetele speciale pentru cei micuti. Programul se numeste Kangoo Discovery si este adaptat nevoilor si cerintelor piticilor.

Cei peste 5 ani, sunt asteptati la clase pentru a combate obezitatea, sa-si corecteze postura si imaginea de sine. In afara, acest program este adoptat in scoli, ca si ora de educatie fizica.

Cu astea fiind spuse.. TU ce mai astepti sa te inscrii la clase?

Ne vedem la distractie!!

Detalii si inscrieri : 

0764 310 458 


IMPORTANT !

La inscriere va rugam mentionati masura ghetei utilizate + NR KG.

MASURA S - 37, 38, 39

MASURA M - 40, 41


 

TOP